Inruil service

Uw oude signalering is geld waard! Het is mogelijk om uw oude lichtbalk, led flitsers, bedienpanelen, sirene systemen en aanverwante artikelen bij ons aan te bieden in ruil voor korting op uw aankop in de webshop

Welke artikelen kunnen er worden aangeboden?

Bijna alle zwaailichten en aanverwante artikelen kunnen worden ingeruild. Zoals hierboven beschreven kunt u naast lichtbalken ook  led flitsers, bedienpanelen, sirene systemen en aanverwante artikelen bij ons.
 

Hoe wordt de inruilwaarde bepaald?

De inruil waarde word gebaseerd op de dagwaarde (merk/type) en de conditie van uw gebruikte materialen. De maximum inruil waarde is € 175,00.
Zijn de gebruikte materialen in een goede conditie, dan is de indicatieprijs hoger dan wanneer materialen er slechter aan toe zijn.


Welke factoren bepalen de inruilwaarde:

  • De inruilwaarde is een dagwaarde. Dit betekent dat de waarde van uw gebruikte materialen iedere dag anders kunnen zijn. Ook is de productiedatum van uw gebruikte materialen bepalend, hoe ouder het product is, des te lager de inruilwaarde zal zijn.
     
  • De conditie van uw gebruikte materialen bepaalt ook de waarde van het inruilbedrag. Er word onder andere gekeken naar de werking, optische staat en schade aan zowel de buiten- als binnenzijde. 
     
  • Daarnaast kijken word er gekeken naar het merk, type en uitvoering van uw gebruikte materialen. Als voorbeeld: hoe meer opties uw model bevat, hoe hoger de inruilwaarde is. 

Om het definitieve inruilbedrag te bepalen, worden uw gebruikte materialen getest bij het afhalen op locatie.
 

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld?

U krijgt de waarde van uw ingeruilde gebruikte materialen altijd direct als korting op uw aankoop in de webshop. Deze ontvangt u direct na het inleveren en/of ontvangen van uw gebruikte materialen. Het is niet mogelijk om het inruilbedrag contant of op rekening te ontvangen. 

Voor vragen, informatie of een aanbod kunt u contact opnemen middels het contactformulier of met onderstaande opties:

 +31 (0)497 36 72 56

 MT Signalering

  info@mtsignalering.nl
 

© 2021 - 2024 MT Signalering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel